García Escudero diu que la compareixença de Puig en el Senat depèn de la Comissió de CCAA i ell la desconeix

García Escudero atén als mitjans de comunicació a València
Europa Press
Publicado 16/7/2018 14:53:17CET

VALÈNCIA, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

El president del Senat, Pío García Escudero, ha assegurat aquest dilluns que la compareixença del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a parlar sobre finançament autonòmic en la cambra alta depèn de la Comissió General de Comunitats Autònomes i, per tant, ell desconeix aquesta qüestió.

Així ho ha indicat García Escudero als mitjans de comunicació a València, després d'oferir una conferència en el marc dels cursos d'estiu de la Universidad Católica de Valencia, en ser preguntat sobre si té constància de la petició del cap del Consell per a comparéixer en el Senat.

Sobre aquest tema, ha assenyalat desconéixer aquest tema perquè ha assegurat que és una qüestió que no depèn d'ell, sinó de la Comissió General de Comunitats Autònomes de la cambra alta. "Caldria preguntar-li a la mesa d'aquesta comissió", ha puntualitzat.

Insistit sobre si hi ha hagut renúncia per part de Puig o es manté eixa petició, ha agregat: "Si això figura en l'ordre del dia de la comissió... Això és competència de la mesa de la comissió", ha insistit.

colaboracio