Publicado 21/06/2021 18:47CET

El General d'Elx inaugura l'exposició de les fotos finalistes del III Concurs de Fotografia Solidària

El General d'Elx inaugura l'exposició de les fotos finalistes del III Concurs de Fotografia Solidària
HOSPITAL DE ELCHE

   ALACANT, 21 juny (EUROPA PRESS) -

   L'Hospital General Universitari d'Elx (Alacant) ha inaugurat aquest dilluns oficialment l'exposició de les 40 fotos finalistes del III concurs solidari organitzat. En aquesta tercera edició del concurs s'han rebut més d'un centenar de fotografies procedents de tota Espanya, concretament 140.

   Es tracta d'una exposició temporal que romandrà en la segona planta de l'edifici de consultes perquè tot aquell que es desplace a les consultes puga contemplar les fotografies. Posteriorment, se situaran de forma permanent en les habitacions de la 5ª planta de Malalties Infeccioses on ingressen els pacients covid, segons un comunicat.

   El gerent de l'Hospital General Universitari d'Elx, Carlos Gosálbez, ha explicat que "durant aquest passat any, les nostres vides van canviar en el personal i en l'àmbit sanitari també en el professional a causa de la pandèmia".

   "Els professionals ens hem hagut d'enfrontar, com mai haguérem imaginat, a un virus nou i desconegut. A pesar de tot, és un orgull comptar amb professionals de tanta qualitat humana que han demostrat una gran valentia des del principi de la pandèmia per la Covid-19", ha afegit.

   És per açò que aquesta última edició del concurs de fotografia s'ha enfocat a aquest esdeveniment i s'ha decidit destinar les fotografies finalistes de l'edició d'enguany a ambientar les habitacions dels pacients ingressats per covid.

   "Aquest concurs, que va començar sent una xicoteta iniciativa duta a terme sobretot pensant en els pacients i en la humanització de les estades hospitalàries, està resultant tot un èxit de participació, per la qual cosa continuarem celebrant-lo en futures edicions", assegura el gerent.

colaboracio