Publicado 03/12/2020 14:36CET

La Generalitat alça el tancament perimetral d'Elda i Petrer

Localització d'Elda i Petrer (Alacant)
GOOGLE MAPS - Archivo

VALÈNCIA, 3 Dic. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous l'alçament del tancament perimetral de les localitats d'Elda i Petrer (Alacant) a partir d'aquest divendres, ja que "ha complit la seua comesa".

Així ho ha avançat en declaracions als mitjans durant la inauguració a Castelló del primer Centre d'Investigació en Robòtica i Tecnologies Submarines (Cirtesu) de la Comunitat Valenciana situat en el Campus de Riu Sec.

Puig ha explicat que el tancament perimetral per a contindre l'avanç de coronavirus a Elda i Petrer "ha complit la seua comesa i no va a continuar" després del seu venciment aquest divendres.

El tancament perimetral d'aquests dos municipis es va decretar dissabte passat 7 de novembre a les 00.00 hores i està vigent fins a aquest dissabte 5 de desembre a les 00.00 hores.

Quan es va decretar el tancament, tots dos municipis tenien una incidència acumulada en els últims 14 dies de més de 800 casos per cada 100.000 habitants: 881,83 a Elda i 834,40 a Petrer i en les últimes dos setmanes es van detectar 464 contagis a Elda i 286 a Petrer.

colaboracio