Publicado 29/11/2021 14:19CET

La Generalitat àmplia el parc públic amb 30 habitatges destinats al lloguer

Archivo - Arxiu - La Generalitat inicia el procés de regularització de 155 vivendes ocupades en el barri del Carmen
EVHA - Archivo

   VALÈNCIA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria d'Arquitectura Bioclimàtica ha adquirit altres 30 vivendes, per un import de 3.012.398 euros, dins del segon pla d'adquisició d'habitatges, destinat al lloguer i que permetrà ampliar el parc públic de la Generalitat en nou municipis de la Comunitat Valenciana.

   En aquest procés, la direcció general de Vivenda ha formalitzat la compravenda d'aquestes 30 vivendes que s'incorporaran al patrimoni públic de vivenda que té adscrit l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), per a la seua gestió, administració i adjudicació a persones amb dificultat d'accés a la vivenda.

   De l'import total, 362.891 euros corresponen a vivendes de la província de Castelló, 311.173 euros a València i 2.338.334 a Alacant. El valor mitjà de les vivendes adquirides ronda entorn dels 100.413 euros, detalla la Generalitat.

   Per províncies, les vivendes estan situades en els municipis de la Vall d'Uixó (1), Castelló de la Plana (2), Moncofa (1), en la província de Castelló; Sagunt (2), Villanueva de Castelló (1) i Montroi (1), a València, i Alacant (5), Elx (8) i Xixona (9) a Alacant.

   La tramitació de l'actual concurs per a adquirir vivenda continua en marxa, a l'espera de recopilar un nou paquet per a formalitzar les compravendes en les pròximes setmanes.

   En concret, els criteris d'adjudicació i valoració tinguts en compte per a la selecció són: necessitat i demanda existent (fins el 15 punts); tipologia i característiques de la vivenda (fins el 30); ubicació en el municipi (fins el 5); caracterització de l'oferent (fins el 5); taxació pericial (fins el 5); oferta econòmica (fins el 40).

colaboracio