Publicado 28/07/2021 13:34CET

La Generalitat convoca ajudes per a les mancomunitats que presten serveis d'arxiu municipal

   VALÈNCIA, 28 jul. (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha convocat les subvencions destinades a mancomunitats que presten servicis d'arxiu municipal, amb una línia pressupostària de 150.000 euros. Les despeses que realitzen les entitats receptores hauran de tindre un cost mínim de 5.000 euros.

   Segons ha explicat la Generalitat en un comunicat, se sufragaran les despeses derivades de la contractació de personal per a l'organització i la descripció dels arxius que formen part dels servicis mancomunats d'arxiu.

   Aquestes subvencions contribuiran al finançament de "fins al 100% del cost de la inversió realitzada, i les activitats hauran d'estar realitzades durant el període comprès entre l'1 d'agost de 2020 i l'últim dia del mes en què es porte a efecte la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de la resolució de la present convocatòria de subvencions.

   El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

colaboracio