Publicado 28/09/2021 12:53CET

La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València pels exàmens de la borsa de treball de la UPV

Archivo - Tramvia en Fira València en imatge d'arxiu
J.L.PERALES/FGV - Archivo

   VALÈNCIA, 28 set. (EUROPA PRESS) -

   La Generalitat facilitarà diumenge que ve la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a realitzar les proves convocades per la Universitat Politècnica de València per a les borses de treball de personal administratiu i auxiliars de servei del centre acadèmic.

   Durant la celebració d'aquestes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 30 i 40 minuts entre les 6.00 i les 23.00 hores. Així, els primers tramvies des de Doctor Lluch eixiran a les 7.20; 8.00; 8.40 i 9.40 hores. Des de Fira, els últims transports eixiran a les 21.04; 21.34; 22.09 i 22.19 hores, segons ha informat la Generalitat.

   Amb la finalitat d'agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Contador
colaboracio