Publicado 08/03/2021 18:19CET

La Generalitat té previst administrar unes 68.000 dosis de vacunes davant la covid-19 aquesta setmana

Archivo - Arxive - Dosi de la vacuna de Moderna
CONSELLERIA DE SALUD - Archivo

La vacunació de majors de 80 anys i del grup de grans dependents es perllongarà diverses setmanes

VALÈNCIA, 8 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública continua amb la campanya de vacunació davant la covid-19 a la Comunitat Valenciana i té previst administrar unes 68.000 dosis de vacunes durant la setmana.

Així, se'n va a administrar la segona dosi de vacuna de Pzifer en residències a les persones que van ser vacunades la primera la setmana del 15 de febrer. En aquests mateixos centres van a ser vacunades amb la primera dosi les persones que no van poder vacunar-se anteriorment, bé per infecció activa o per ser nous ingressos.

Un altre dels grups en els quals continua la vacunació aquesta setmana són les persones dels centres de dia de diversitat funcional. Per a ells, hi ha previstes aquesta setmana 4.800 dosis de Pfizer.

Pel que fa als professionals del sistema sanitari de salut, se'n va a vacunar a aquells que van rebre la primera dosi durant la setmana del 15 de febrer i els que no van poder vacunar-se en eixe moment.

D'altra banda, s'han destinat aquesta setmana 18.500 dosis de la vacuna d'AstraZeneca per a la vacunació de part del grup de cuidadors no professionals. A més, se'n va a administrar aquesta vacuna també a professionals dels centres de dia.

També estan previstes unes 35.000 dosis de Pfizer per a continuar amb la vacunació de majors de 80 anys i grans dependents, i unes 2.000 dosis de la vacuna de Moderna, un procés que es perllongarà durant diverses setmanes.

Finalment, se'n va a continuar administrant segones dosis de Moderna per al personal d'hospitals públics i del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

colaboracio