Giner (Cs) respon Cantó: "Ací cabem tots"

Publicado 21/11/2019 13:59:21CET
Valencia.- Giner (Cs) denuncia un "ataque fiscal" a los autónomos de 177 euros al año
CS - Archivo

VALÈNCIA, 21 Nov. (EUROPA PRESS) -

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha manifestat aquest dijous que encara que "tothom ha de trobar el seu lloc" dins del partit, "ací cabem tots".

Giner ha respost així al síndic de Ciutadans en Les Corts, Toni Cantó, que recentment apuntava que al costat de la dimissió del president del partit, Albert Rivera, hi ha més gent que hauria d'assumir responsabilitats polítiques a la Comunitat Valenciana pels mals resultats electorals de la formació taronja en el 10N.

Des del punt de vista el portaveu municipal de Cs, "ací cabem tots" i "tothom ha de trobar el seu lloc". En tot cas, "les decisions s'han de prendre en el marc del Consell General (del partit) i de la Gestora que isca d'eixe Consell General", ha puntualitzat.

Pel que fa a la decisió del secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, d'abandonar la direcció del partit després del Congrés de Ciutadans que trie una nova cúpula, Giner ha valorat "més que bé" el "treball que ha fet per tots nosaltres".

"Un partit que no era res fa deu anys, ho ha posat en el centre de la vida política i em pareix que és un projecte de centre i liberal que ha sabut gestionar i portar al més alt", ha defès.

Contador
colaboracio