Un golàs de Mahrez amb el temps complit cita Algèria amb el Senegal per la Copa Àfrica

Publicado 15/7/2019 11:57:40CET

MADRID, 15 Jul. (EUROPA PRESS) -

Un gran gol de falta directa en el minut 95' de Riyad Mahrez va ficar Algèria en la final de la Copa d'Àfrica que s'està disputant a Egipte, donant la victòria 2-1 sobre Nigèria que serveix la final del divendres contra el Senegal, que va guanyar (1-0) a Tunísia.

El jugador del Manchester City va aprofitar el regal dels nigerians en forma de falta molt perillosa, i amb el perfil ideal per a l'esquerrana del jugador de la Premier anglesa.

Algèria va tornar a una final d'Àfrica per primera vegada des de la seua última i única presència, la que va guanyar en 1990, quan ja es veia patint en la pròrroga després del penal, amb ajuda del VAR per mà de Mendi, que va transformar Ighalo en el minut 72. William Troost Ekong havia fet en pròpia porta el tant dels algerians en el 40'.

En la final espera una selecció del Senegal que va véncer abans a Tunísia en la pròrroga (1-0), gràcies a un gol en pròpia porta de Dylan Bronn, en desagradable col·laboració amb el porter Moez Hassen. Tots dos equips van perdonar un penal en la segona part, amb protagonisme del VAR. El Senegal busca la seua primera Copa Àfrica, 17 anys després de l'única final a la qual va arribar i que va perdre en els penals contra el Camerun.

colaboracio