Gómez anuncia una comissió d'expertes per a abolir la prostitució: "No es pot demorar ni un segon més"

Reunió de Sandra Gómez amb el Front Abolicianista
PSPV
Publicado: jueves, 24 noviembre 2022 18:40

   VALÈNCIA, 24 Nov. (EUROPA PRESS - 9

   La vicealcaldesa de València i candidata del PSPV a l'Alcaldia, Sandra Gómez, ha mostrat el seu compromís perquè València es convertisca "sense dilació ni més retards" en una ciutat on la prostitució quede definitivament abolida. "No es pot demorar ni un segon més l'ordenança de l'abolició de la prostitució", ha reivindicat.

   Per a açò ha anunciat que els socialistes activaran una comissió que compte amb expertes que puguen donar la visió de la situació real de les dones prostituïdes i que ajuden a adaptar a nivell local l'ordenança abolicionista que va impulsar la Generalitat, informa el partit.

   En una trobada amb el Front Abolicionista, Gómez ha traslladat el compromís del PSPV perquè València tinga una ordenança d'abolició de la prostitució. "No podem arrossegar ni un dia més l'antiga ordenança del PP des de 2013 i des del Partit Socialista venim insistint i advertint des de fa moltíssim temps sobre açò", ha defès, per a garantir que no esperaran més per a complir el seu compromís.

   "La ciutat s'ha declarat en diverses ocasions en el ple de l'Ajuntament de València com una ciutat abolicionista, però això no pot ser una mera declaració d'intencions --ha advertit--. Ha de ser també un compromís real, tenint una ordenança que ataque els proxenetas, que ataque els puters, que pose impossible que totes aquestes empreses que es lucran de la coacció l'amenaça, la humiliació i la tracta de dones de les més vulnerables treballen a la nostra ciutat".

   Per tant, la vicealcaldesa i candidata a les eleccions de maig ha posat l'accent que "si aquesta ciutat és realment abolicionista" no es pot demorar "ni un segon més" l'aprovació de l'ordenança de prostitució.

Contador