Publicado 03/12/2020 14:34CET

Gortázar (CaixaBank) comptarà amb despatxos a Barcelona, Madrid i València després de la fusió

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, i el president de CaixaBank Jordi Gual
EUROPA PRESS- JORGE GIL

Gual elogia la preparació del membre del FROB en el consell d'administració

BARCELONA/VALÈNCIA, 3 Dic. (EUROPA PRESS) -

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha afirmat aquest dijous que mantindrà un despatx a Barcelona, Madrid i València quan es materialitze la fusió amb Bankia.

Gortázar ho ha assegurat en una resposta a un accionista preocupat per la possibilitat que el centre de decisió de CaixaBank es trasllade a Madrid durant la Junta General Extraordinària d'Accionistes que ha d'aprovar l'absorció de Bankia per part de l'entitat catalana.

"No patisca. Mantindré el meu fantàstic despatx a Barcelona. Però també tindré un a Madrid i mantindré el de València", ha apuntat Gortázar en català, i ha destacat que es durà a terme un projecte guanyador.

PRESÈNCIA DEL FROB

El president de CaixaBank, Jordi Gual, també ha respost les inquietuds d'alguns accionistes que el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) estiga present en el Consell d'Administració després de la fusió per la seua presència en Bankia.

Gual ha recordat que la presència del FROB en la nova entitat serà proporcionalment més baixa del que correspondria pel seu pes en Bankia i ha destacat que el Govern sempre ha mostrat la seua intenció d'eixir de l'entitat.

A més, ha recordat que el membre del FROB en el Consell d'Administració compleix amb "tots els controls legals" que marca el Banc Central Europeu i que es tracta d'una persona amb una gran preparació tècnica.

Tant Gual com Gortázar han sostingut que l'entitat seguirà mantenint el seu "compromís social" amb els territoris on opera perquè considera que és una dels seus senyals d'identitat que no es perdrà amb la fusió.

colaboracio