Publicado 29/11/2021 11:11CET

El Govern "accelera" i celebrarà dos Consells de Ministres a la setmana fins a final d'any

La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball, Yolanda Díaz; la ministra Portaveu i de Política Territorial, Isabel Rodríguez; i la ministra d'Educació i Formació Professional, Pilar Alegria, compareixen en roda de premsa posterior
EUROPA PRESS/A.Ortega.POOL - Europa Press

   MADRID, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

   El president del Govern, Pedro Sánchez, ha donat instruccions per a celebrar dos Consells de Ministres a la setmana fins a acabar l'any, amb l'objectiu d'"accelerar l'activitat de l'Executiu" i avançar així en la "consolidació de la recuperació econòmica" que persegueixen, segons han informat fonts governamentals.

   La previsió, segons expliquen aquestes fonts, és seguir celebrat el Consell de Ministres habitual dels dimarts, i convocar a més un altre els divendres, amb la intenció d'incrementar així el nombre d'iniciatives aprovades.

   En concret, el Govern s'ha fixat com a prioritat l'impuls d'iniciatives de caràcter econòmic que servisquen per a afermar i promoure el creixement que, segons destaca Moncloa, reflecteixen els indicadors econòmics. Referent a açò, les fonts consultades auguren molt bones dades d'ocupació i afiliació a la Seguretat Social en les xifres que es donaran a conéixer el dijous.

   Aquesta setmana, el Consell de Ministres té previst aprovar aquest dimarts l'avantprojecte de llei creació i creixement d'ocupació. L'Executiu també posa en valor el fet que aquesta setmana el Congrés vaja a remetre ja al Senat la reforma de les pensions i el projecte de Llei de la cadena alimentària, i que se'n vaja a celebrar a Madrid l'Assemblea General de l'Organització Mundial del Turisme, per a "consolidar a Espanya com a país de referència del turisme segur".

colaboracio