Publicado 28/06/2022 10:02

El Govern cessa Iolanda Mármol com a directora de coordinació informativa de la Secretaria d'Estat de Comunicació

   MADRID, 28 juny (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Ministres ha aprovat el cessament de la periodista Iolanda Mármol Lorenzo com a directora de coordinació informativa de la Secretaria d'Estat de Comunicació i serà substituïda per Ion Fernando Antolín Llorente.

   Així s'arreplega en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE)d'aquest dimarts, que ha publicat el nomenament d'Antolín i el cessament de Mármol, que va ser nomenada el passat 1 de febrer com a responsable d'aquest nou departament de coordinació informativa després que l'Executiu aprovara una modificació de l'estructura de la Secretaria d'Estat de Comunicació, que va incloure la creació d'aquesta divisió per a reforçar aquest òrgan.

   Abans d'incorporar-se a l'equip de la Secretaria d'Estat de Comunicació, va participar en la fundació de El Periódico de España, mitjà del grup Prensa Ibérica en el qual va ser sotsdirectora.

   És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Politècnica de València, compta amb un màster en Comunicació Política i un títol d'especialista en campanyes electorals, tots dos atorgats per la Fundació Ortega i Gasset.

   També pertany a la XXXVIII promoció del Curs de Defensa Nacional del Centre Superior d'Estudis de la Defensa Nacional (CESEDEN) i va cursar el Programa Executiu en Anàlisi i Gestió d'Intangibles per a Marca i Reputació en l'Escola d'Organització Industrial (EOI).

   Mármol ha sigut coordinadora del bloc polític del programa d'informació matinal 'La Hora de La 1', en TVE. A més, va ser redactora en la secció de Política del Periódico de Catalunya durant set anys i analista política en diversos mig nacionals. Amb anterioritat va ser corresponsal de Ràdio Televisió Valenciana a Madrid. Va iniciar la seua carrera professional a Catalunya, com a redactora del diari El Punt.

colaboracio