27 de febrer de 2020
 
Publicado 21/1/2020 15:57:01CET

El Govern es compromet a recuperar "com més prompte millor" la normalitat en les platges afectades

José Roberto González i Araceli Poblador, aquest dimarts en una de les zones costaneres afectades per 'Gloria'.
DELEGACIÓN DEL GOBIERNO

(((AQUESTA NOTÍCIA SUBSTITUEIX AMB CARÀCTER GENERAL l'ANTERIOR PER UN ERROR JA CORREGIT EN EL TITULAR I EN EL PRIMER PARÀGRAF)))

ALACANT, 21 (EUROPA PRESS)

El delegat del Govern accidental i subdelegat a València, José Roberto González Cachorro, i la subdelegada a Alacant, Araceli Poblador, han visitat aquest dimarts algunes de les zones més afectades per la borrasca 'Glòria' a les localitats de Xàbia, Dénia i Gandia i han compromès que s'actuarà perquè les platges estiguen operatives "com més prompte millor".

Segons ha informat la Delegació del Govern, per mitjà d'un comunicat, la visita tenia com a objectiu realitzar una primera avaluació dels danys ocasionats per aquest temporal.

"Volem conéixer la magnitud dels danys per a establir totes les ajudes necessàries per a recuperar la normalitat com més prompte millor", ha dit González Cachorro, qui ha recordat que "el temporal encara no ha amainat i aquesta visita és una primera presa de contacte, ja que haurem d'esperar al fet que passen uns dies perquè l'avaluació siga completa".

Per la seua banda, la subdelegada a Alacant ha reiterat que s'està treballant per a regularitzar la situació com més prompte millor: "Que no càpia el menor dubte que tindrem les nostres platges operatives per a quan els visitants comencen a arribar. Sempre ho hem fet així, i així va a seguir sent".

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Disparan en la cabeza a una mujer en plena calle en Madrid

 2. 2

  Paso clave para mantener el rendimiento del plasma en un reactor de fusión

 3. 3

  Once casos confirmados por coronavirus en España

 4. 4

  Echenique "tranquiliza" a Felipe González: el Gobierno no va a usar fondos reservados como en los ochenta

 5. 5

  El marido que ayudó a morir a su mujer dona toda la herencia a la investigación contra la esclerosis múltiple