Publicado 19/04/2021 18:30CET

El Govern "no recolza" la Superliga i demana als clubs que dialoguen amb LaLiga, RFEF i UEFA

Archivo - Arxiu - El ministre de Cultura i Esport José Manuel Rodríguez Uribes en el Senat
MINISTERIO CULTURA Y DEPORTE - Archivo

   Defèn que es torne "a la senda del diàleg i de l'acord" per a aconseguir una solució pactada

   MADRID, 19 abr. (EUROPA PRESS) -

   El Govern d'Espanya ha anunciat que "no recolza" la iniciativa de crear una Superlliga europea de futbol, impulsada per dotze clubs, entre ells Reial Madrid, Atlètic de Madrid i FC Barcelona, per entendre que "ha sigut pensada i proposta sense explicar" amb les organitzacions representatives a nivell nacional com a internacional.

   En un comunicat del ministeri de Cultura i Esport, l'Executiu ha informat que el ministre José Manuel Rodríguez Uribes ha mantingut reunions i converses durant aquest dilluns els presidents de la UEFA, RFEF i LaLiga, així com amb els també presidents del FC Barcelona, Atlètic de Madrid i Reial Madrid, els equips espanyols que recolzen aquesta iniciativa.

   En aquest sentit, el Govern espanyol va aclarir que ha defès que ha de tornar-se "a la senda del diàleg i de l'acord en els àmbits de decisió i organització als quals aquests mateixos clubs pertanyen per a aconseguir una solució pactada que siga convenient al futbol i a l'esport, tant als organismes nacionals i internacionals com als equips, els professionals i l'afició en general".

   Així mateix, va subratllar que l'esperit esportiu "ha de quedar patent a través de la cerca d'un acord ampli". "El Govern ha constatat la disposició de totes les parts a aquest diàleg al llarg de les converses mantingudes hui amb el ministre Rodríguez Uribes i desitja que fructifique amb un acord beneficiós per a tots", conclou el comunicat.

Contador
colaboracio