Publicado 26/05/2022 18:57

La Gran Fira de València presenta una programació amb protagonisme per a grups i professionals valencians

   VALÈNCIA, 26 maig (EUROPA PRESS) -

   La Gran Fira de València reforça enguany la seua "aposta per la música, el teatre i la dansa" a través d'"una programació artística amb protagonisme per a grups i professionals valencians", segons ha informat l'ajuntament de la ciutat en un comunicat. La Junta de Govern Local del consistori aprovarà aquest divendres la programació artística de l'edició de 2022.

   El regidor de Cultura Festiva en la capital valenciana, Carlos Galiana, ha assegurat que a més de la música es reforça enguany l'aposta pel teatre i la dansa.

   L'administració municipal ha assenyalat que a "la programació consolidada en els Jardins del Palau, amb espectacles temàtics per dies --dilluns, música festiva i tradicional; dimarts, música d'ampli espectre des de tangos fins a rap passant per jazz; dimecres, dansa; i dijous, teatre--, ara se suma la programació familiar els dimecres al Palau sud".

   Així mateix, ha el consistori ha apuntat que d'altra banda, "en el Correfira, en ampliar l'equipament, s'oferiran alguns espectacles de format major que altres anys" i "sempre amb una sessió vespertina familiar i una altra nocturna per a públic adult". Tot tindrà lloc en 16 barris i pobles de la ciutat, ha subratllat.

   Carlos Galiana ha ressaltat del "reforç", iniciat l'any passat, i ha parlat de l'oferta familiar de les programacions de la Menuda Fira previstes per al cap de setmana del 8-10 de juliol al Parc de Benicalap i el del 15-17 de juliol al Parc Central.

   A més, es comptarà "com a plat fort" amb la Gran Nit en tres espais: la plaça de la Mare de Déu i la de Pilar, amb espectacles familiars i de dansa, música i teatre; i la plaça del Mercat, amb un espectacle itinerant. A açò se suma un concert de gran format a la plaça de l'Ajuntament.

   La programació de la Gran Fira de València inclou les dos cavalcades habituals: la inaugural, el 2 de juliol, i la Cercafira, la vesprada de la Gran Nit, ha agregat el consistori.

Contador