Grisolía agraeix la proposta de mantindre'l en el CVC en el procés de renovació de l'òrgan consultiu

Santiago Grisolía
CVC - Archivo
Publicado 25/6/2018 17:11:03CET

VALÈNCIA, 25 Jun. (EUROPA PRESS) -

El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, ha agraït aquest dilluns la proposta de mantindre'l en aquest òrgan consultiu dins del procés de renovació obert. Els cinc grups amb representació en Les Corts Valencianes han acordat proposar un total d'onze dones i deu homes per a renovar la composició d'aquesta entitat.

El termini per a la presentació de candidats va finalitzar divendres passat i la renovació del CVC es realitzarà, previsiblement, en el pròxim ple de la Cambra autonòmica que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol. Es proposa la continuïtat del seu actual president, Santiago Grisolía.

El professor s'ha pronunciat d'aquesta manera, en declaracions als mitjans de comunicació, abans de començar el ple ordinari de juny celebrat aquesta jornada en el Consell Valencià de Cultura i preguntat per la renovació d'aquest òrgan consultiu i la proposta de mantindre-ho.

"Em pareix tot bé. Jo seguisc, em proposen", ha respost, al mateix temps que ha agraït la confiança depositada en ell. Així mateix, s'ha referit als membres del CVC que s'ha proposat mantindre i als qui no renovaran i ha expressat el seu "respecte" per tots. "Tant els antics membres com els nous són persones que jo respecte i tinc fe", ha assenyalat.

colaboracio