Un grup de 200 taxistes irrompen a les instal·lacions d'Ifema per una tanca trencada però la Policia els dispersa

Taxistes accedeixen a l'interior de l'Ifema
EUROPA PRESS
Publicado 23/1/2019 14:57:45CET

MADRID, 23 Ene. (EUROPA PRESS) -

Un grup de 200 taxistes han irromput passades les 14.15 hores a les instal·lacions d'Ifema, a l'altura del pavelló número 12, gràcies a una tanca trencada, encara que els agents de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) de la Policia Nacional han aconseguit dispersar-los sense provocar cap altercat.

Membres de seguretat d'Ifema han avisat immediatament la Policia Nacional, que ha acudit a la zona després d'observar que els taxistes, que fins al moment es trobaven als voltants, han començat a entrar al recinte aprofitant una tanca, que ja ha quedat acordonada per la presència policial --dos furgons han acudit fins a aquest punt--.

Milers de taxistes porten dos dies als voltants d'Ifema, "centre d'operacions" del sector que compleix aquest dimecres la tercera jornada de vaga indefinida. Durant aquests dies no han entrat a les instal·lacions, on hi ha un ferri control d'accés per part del personal.

Els taxistes que han aconseguit accedir han estat només cinc minuts a l'interior mentre cridaven "taxistes units mai seran vençuts" o "anem, anem".

A les 14.40 hores, quedaven un centenar de taxistes dins que estan eixint del recinte escortats per la Policia sense cap tipus d'incidents.

Anteriorment, el mateix grup de taxistes havia intentat entrar al Metro de Madrid, an l'estació de la zona, saltant-se els torns, però la Policia Nacional també ho ha impedit sense altercats.

Contador
colaboracio