Publicado 17/06/2021 10:03CET

La Guàrdia Civil trasllada al detingut per la desaparició de Wafaa per a a fer uns registres

Archivo - Arxiu - Wafaa, desapareguda en Caracixent des de novembre
AJUNTAMENT DE LA POBLA LLARGA - Archivo

   VALÈNCIA, 17 juny (EUROPA PRESS) -

   Efectius de la Guàrdia Civil han traslladat aquest matí a l'home detingut per la seua presumpta implicació en la desaparició de la jove de la Pobla Llarga (València) Wafaa Sabbah, qui va ser vista per última vegada al novembre de 2019 a Carcaixent, a fer uns registres, segons ha pogut saber Europa Press.

   L'home va ser detingut ahir en la localitat valenciana de Manuel i, després d'açò, va ser portat a dependències de la Guàrdia Civil, on ha passat la nit. Aquest matí ho estan traslladant a fer diverses diligències.

   Aproximadament un mes després de la desaparició de Wafaa, l'aleshores delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, va informar de la incorporació de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil a la investigació i que es mantenia oberta una línia de perquisicions "clara" però "no determinant".

   Eixa línia d'investigació desvinculava el cas del de Marta Calvo --ja que la cerca de les dos dones va arribar a coincidir en el temps--, encara que desgraciadament per la mort d'aquesta última es va detindre com a presumpte assassí a Jorge Ignacio P.J., que es va entregar a la Guàrdia Civil el 4 de desembre.

colaboracio