Guardiola, sancionat per lluir el llaç groc en suport de l'independentisme català

Publicado 23/2/2018 18:48:47CET

MADRID, 23 Feb. (EUROPA PRESS) -

L'entrenador del Manchester City, l'espanyol Pep Guardiola, ha sigut sancionat per la Federació Anglesa de Futbol (FA) per violar la reglamentació i exhibir un missatge polític, en lluir el llaç groc en suport dels independentistes catalans a la presó, segons informa aquest organisme en el seu web oficial.

"Pep Guardiola ha sigut sancionat per portar un missatge polític, específicament un llaç groc, violant les lleis de la Federació Anglesa i la regulació publicitària", indica la breu nota en el lloc de la FA.

L'exentrenador del FC Barcelona, que té de termini fins al pròxim 5 de març a la vesprada (18:00 hores) per a presentar al·legacions, ha lluït el llaç groc en les rodes de premsa i trobades del Manchester City tant en la 'Premier League' com en la Lliga de Campions.

A mitjan desembre passat, el tècnic de Sampedor va defendre el seu dret a portar aquest llaç groc. "Si la UEFA, la FIFA o la Premier em volen sancionar per portar el llaç groc, endavant. Però ells, especialment els Jordis, estan en la presó. Només demanaven votar, no ho oblideu. Ho porte especialment per dos persones que van defendre alguna cosa com votar. Per a estar a la presó cal fer alguna cosa greu i ells han estat més de 60 dies en la presó", va dir.

colaboracio