Publicado 18/06/2021 11:36CET

Guillem Vives no continuarà en el València Basket

Guillem Vives amb València Basket
Ivan Terron / AFP7 / Europa Press

   MADRID, 18 juny (EUROPA PRESS) -

   El base espanyol Guillem Vives ha abandonat el València Basket després de set temporades, ha anunciat aquest divendres el club 'taronja', que ha decidit no perllongar el seu contracte, per la qual cosa es converteix en la tercera eixida en l'equip després de la del tècnic Jaume Ponsarnau i l'aler nord-americà Derrick Williams.

   "València Basket ha decidit no allargar la unió que ha mantingut durant les últimes set temporades amb Guillem Vives, per la qual cosa el base internacional espanyol queda desvinculat del club una vegada ha finalitzat el seu contracte", ha informat l'entitat. "El club vol agrair la professionalitat, l'entrega i el treball realitzats per Guillem Vives durant el temps que ha defès la samarreta taronja, així com la seua disponibilitat i sacrifici pel bé de l'equip, i li desitja el millor en el seu futur, tant a nivell professional com a personal", va afegir.

   El barceloní va recalar en el club 'taronja' a l'estiu de 2014 procedent del Joventut, i ha sigut part essencial en la conquesta de la Lliga Endesa de 2017, la Supercopa d'Espanya 2017 i l'Eurocup 2019 conquistades per l'equip. A més, és el sisé jugador amb més partits oficials jugats amb el València Basket (381).

   El passat 4 de maig, Vives es va unir a Rafa Martínez, Sam Van Rossom i Nacho Rodilla per a formar un póker de jugadors exteriors que són els únics que han aconseguit anotar més de 2.000 punts i repartir més de mil passades de canastra amb València Basket.

   D'aquesta manera, es materialitza la tercera marxa en l'equip després del final de temporada, després de la de l'entrenador Jaume Ponsarnau i l'aler nord-americà Derrick Williams.

colaboracio