Gürtel.- Secretària de Costa al Bigotes: "Ricardo ha extraviat l'iphone i m'ha dit si li pots aconseguir un"

Ricardo Costa
Reuters
Actualizado 3/12/2010 20:00:21 CET

MADRID, 3 Dic. (EUROPA PRESS) -

La secretària del polític del PP valencià Ricardo Costa va parlar per telèfon amb el responsable de la trama Gürtel a la Comunitat Valenciana, Álvaro Pérez 'El Bigotes', per a demanar-li que aconseguira un iphone per al seu cap. "Ricardo ha extraviat l'iphone que portava, m'ha dit que a veure si li pots aconseguir un", ha demanat.

En el sumari del cas 'Gürtel', a què ha tingut accés Europa Press, són nombroses les converses telefòniques entre la secretària de Ricardo Costa i 'El Bigotes'. En una d'elles datada el gener del 2009 la secretària, anomenada Ana, li demana que aconseguisca un iphone per al seu cap. "Val, val, no et preocupes".

Tan sols quatre dies després, la secretària de Costa torna a telefonar al Bigotes per a preguntar-li si té alguna novetat de l'iphone. "Estic en això Ana, estic en això, és que no em vull gastar 1.000 euros, és que costa 800 euros lliure --explica Pérez--. Vaig a veure si ho trec per 200, però si no hauré de gastar-me els 1.000, val?".

La secretària de Costa accepta les explicacions però li apressa per saber si podrà tindre este mateix dia. "Hui no ho sé, però anem, deuria haver-ho tingut ja fa tres o quatre dies, val?", assegura Álvaro Pérez tan sols dos setmanes abans de ser detingut per la seua implicació en la trama 'Gürtel'.

colaboracio