Publicado 04/07/2022 18:44

Hidraqua i les seues empreses recapten 21.800 euros per a col·lectius vulnerables i promoure la sostenibilitat

Hidraqua i les seues empreses recapten 21.800 euros per a col·lectius vulnerables i promoure la sostenibilitat
HIDRAQUA

   ALACANT, 4 jul. (EUROPA PRESS) -

   Hidraqua i les seues empreses participades Aguas de Alicante, Aigües de l'Horta, Aigües de Paterna, AGAMED i Aigües de Cullera han recaptat la quantitat de 21.800 euros a través d'iniciatives per a ajudar aquells col·lectius més vulnerables i promoure la sostenibilitat entre la ciutadania.

   En concret, aquestes empreses es van comprometre a donar 1 euro per cada client que sol·licitara la factura digital. La quantitat aconseguida anirà destinada al Banc d'Aliments d'Alacant, Banc d'Aliments de València i Aliments Solidaris, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

    La directora de Desenvolupament Sostenible d'Hidraqua, Amelia Navarro, ha assenyalat que "amb aquesta iniciativa es contribueix a una recuperació sostenible, justa i inclusiva i suposa una telefonada a l'acció a la ciutadania perquè, a través d'un gest tan sostenible com és sol·licitar la factura digital, puguen contribuir a millorar la situació de moltes famílies en situació de vulnerabilitat".

   Així mateix, ha indicat que "suposa un pas avant cap a la digitalització a favor de l'entorn natural i el medi ambient". Amb la factura digital, les persones usuàries poden consultar les seues factures de forma àgil, còmoda i segura, sense necessitat de realitzar impressions i reduint les emissions de CO2 respecte a altres formats de factura", ha agregat.

   La iniciativa s'engloba dins de la política de Responsabilitat Social d'Hidraqua i les seues empreses participades, que té com centre de l'acció social la reducció de les desigualtats. Sota la premissa de donar suport a persones en situació de vulnerabilitat, en 2021 es van destinar prop de 2 milions d'euros a fons socials per a ajudar en el pagament del rebut a col·lectius vulnerables.

colaboracio