Hisenda nega que Vela facilitara a Blasco cap informe relacionat amb ONG del 'cas Cooperació'

Vela
EUROPA PRESS
Actualizado 21/11/2012 16:32:46 CET

VALÈNCIA, 21 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Hisenda i Administració Pública ha afirmat este dimecres que és "rotunda i absolutament fals" que el titular d'este departament, José Manuel Vela, haja facilitat un informe de caràcter oficial relacionat amb les ajudes a la trama d'ONG a l'exportaveu popular i exconseller, Rafael Blasco, imputat en el conegut com a 'cas de Cooperació'.

Segons un comunicat de la Conselleria, este cas, ara instruït pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), "no és de la competència" de Vela, de qui subratllen que té "temes molt més importants per als ciutadans de la Comunitat Valenciana en els que ocupar-se".

Segons publica este dimecres Levante-EMV, Vela va facilitar este dimarts a Blasco al ple de les Corts un informe de l'interventor general de la Generalitat sol·licitat pel jutjat d'instrucció número 21 de València, que va iniciar la investigació sobre la trama, que ha assumit el Tribunal Superior de Justícia. La notícia va acompanyada d'una fotografia en la qual es veu com Vela lliura un document a una diputada perquè s'ho faça arribar a Blasco, segons la informació, i altres en les que apareix l'exportaveu llegint l'escrit de l'interventor general.

colaboracio