Publicado 08/04/2021 18:44CET

Iceta es reuneix per primera vegada amb els delegats de Govern i coincideixen a avançar en la coordinació amb l'AGE

El ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, es reuneix amb els delegats de Govern en les CCAA.
MINISTERIO DE POLÍTICA TERRITORIAL Y FUNCIÓN PÚBLI

    MADRID, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

   El ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, s'ha reunit aquest dijous, de forma telemàtica i per primera vegada des que va assumir el càrrec a la fi de gener, amb els delegats del Govern en les diferents comunitats i ciutats autònomes, amb els qui ha coincidit en la necessitat de seguir avançant en la coordinació entre l'Administració General de l'Estat (AGE) i els seus representants en els territoris.

   Segons ha informat el Ministeri en un comunicat, es tracta de la primera trobada que mantenen des de que Iceta accedira al càrrec el passat mes de gener. En aquesta, el ministre i els delegats també han estat d'acord en la necessitat d'acostar la ciutadania les polítiques públiques i, en concret, han abordat el Pla estratègic per a la millora dels servicis de l'AGE en el territori.

   Les Delegacions del Govern, adscrites orgànicament al Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, exercixen la direcció i supervisió de tots els servicis de l'Administració General de l'Estat i els seus Organismes públics situats en el seu territori.

   En la trobada també han participat el secretari d'Estat de Política Territorial i Funció Pública, Víctor Francos; la secretària general de Coordinació Territorial, Miryam Álvarez; i el director general de l'Administració General de l'Estat en el Territori, Agustín Torres.

Contador
colaboracio