20 de febrer de 2020
 

Iglesias destaca el caràcter dialogant i l'empatia d'Asens: "Jugarà un paper crucial al conjunt de l'Estat"

Publicado 29/1/2020 16:39:08CET
El vicepresident segon del Govern central i ministre de Drets Socials i Agenda 2030, Pablo Iglesias; i la secretària d'estat d'Agenda 2030, Ione Belarra, visiten les zones més afectades pel temporal Gloria a Dénia.
DANI GAGO (PODEMOS)

VALÈNCIA, 29 Ene. (EUROPA PRESS) -

El secretari general de Podem i vicepresident segon del Govern central, Pablo Iglesias, ha destacat aquest dimecres que el nou president del grup parlamentari d'Unides Podem-En Comú Podem-Galícia En Comú, Jaume Asens, és "una persona associada al diàleg, a l'empatia" i "jugarà un paper crucial al conjunt de l'Estat".

Així s'ha pronunciat Iglesias en declaracions als mitjans quan li han preguntat quina és la intenció de situar Asens al capdavant del grup confederal. "És una persona associada al diàleg, a l'empatia, una persona enormement prestigiosa a Catalunya perquè sempre ha defensat els drets humans", ha apuntat.

A més, ha indicat que Espanya és un país "divers" i que el fet que el grup estiga presidit "per algú que ve de la confluència catalana, En Comú Podem, és una manera de reforçar el que nosaltres entenem que ha de ser un país que escolta tothom, que dialogue i que empatitze".

Contador
colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Teorizan meteoritos que alcanzan la Tierra a velocidad relativista

 2. 2

  Mägo de Oz confirma a Víctor de Andrés como su nuevo guitarrista

 3. 3

  José Bono habla de su futura boda con Aitor Gómez y cómo lo está viviendo su familia

 4. 4

  Eugenia Martínez de Irujo: "Con Cayetano no tengo relación"

 5. 5

  El nuevo coronavirus se puede transmitir por aerosol en el aire, según las autoridades de salud