Publicado 1/7/2020 10:51:01 +02:00CET

Jazz femení i poesia de vers lliure en valencià es donen la mà en Serenates

Trio de jazz Cafè de Fel
IVC

VALÈNCIA, 1 Jul. (EUROPA PRESS) -

El festival Serenates presenta aquest dimecres, 1 de juliol, l'actuació de Cafè de Fel, un tàndem de poesia de vers lliure en valencià i música jazz a càrrec de tres dones que acosten la història d'aquest gènere a través de les pioneres que van trencar motles i transmutaren els estereotips de gènere.

La veu de Key Day, la poesia de Letícia Marrades i el piano de Kontxi Lorente estudien el paper de la dona dins de la història del jazz, avança en un comunicat l'Institut Valencià de Cultura (IVC), organitzador al costat de la Universitat de València (UV).

Com un tipus d'investigació poètica, els estàndards de jazz dialoguen amb elements lírics de la poesia més 'beat' i improvisada a la valenciana per a arribar a tot tipus de públic.

L'actuació, gravada ex profeso per a l'ocasió fa uns dies, s'emet en format virtual a les 20.00 hores en els canals de Youtube de l'IVC i el Centre Cultural La Nau de la Universitat i en la plataforma MediaUni de la UV, des d'on es poden recuperar posteriorment.

La 33 edició de Serenates va arrancar el 24 de juny i conclou divendres que ve 3, amb la novetat que se celebra en format digital pel coronavirus. Compta amb la col·laboració i el patrocini de la Diputació de València, l'Ajuntament de València, el Palau de la Música, Fundació Banc Sabadell, Caixa Popular, EASD València i Clemente Pianos.

colaboracio