José Hermida pren possessió de la seua nova "gran responsabilitat" com a general cap de la Guàrdia Civil a la Comunitat

Presa de possessió del nou general cap
GUARDIA CIVIL
Actualizado 13/12/2017 18:16:17 CET

VALÈNCIA, 13 Dic. (EUROPA PRESS) -

El General de Brigada José Hermida Blanco ha pres este dimecres possessió del seu càrrec com a nou cap de la sisena zona de la Guàrdia Civil de la Comunitat Valenciana, un acte presidit pel director general de la Guàrdia Civil, José Manuel Holgado, qui ha destacat que aquest càrrec suposa "una gran responsabilitat i un bell desafiament".

A l'acte, celebrat en la caserna del Passeig de Cantarranas de València, han assistit el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues i el Tinent General Comandament d'Operacions Territorials, Laurentino Ceña, entre altres personalitats, segons ha informat la comandància de València.

Holgado s'ha dirigit al General de Brigada Hermida per a expressar-li que este acte té un "especial significat" ja que amb ell es reafirma la "lleialtat a la Constitució i a l'Estat", i també el "compromís de servei" als ciutadans en assumir i acceptar l'exercici de la responsabilitat del comandament de la Zona de València.

El General de Brigada José Hermida Blanco pren el relleu en el càrrec del General de Divisió Fernando Santafé que ho ha exercit en els últims anys. L'última destinació del General Hermida ha sigut el Comandament de la Comandància de Saragossa.

colaboracio