Una jove espanyola mor després de ser apunyalada pel seu germà a Viena

Publicado 15/1/2019 17:06:35CET

MADRID, 15 Ene. (EUROPA PRESS) -

Una jove espanyola ha mort aquest dimarts en l'estació central de Viena després de ser apunyalada pel seu germà, qui ja ha sigut detingut per les autoritats austríaques, segons informen els mitjans locals.

La jove, de 25 anys, havia viatjat a la capital austríaca al costat de la seua germana adoptiva, de 32, per a parlar amb el seu germà, de 25 i que residia a Viena, sense que de moment estiguen clars els motius de l'apunyalament, ha assenyalat el portaveu de la Policia, Daniel Fürst.

Els agents van trobar en el lloc dels fets un ganivet de cuina d'uns 20 centímetres amb el qual l'agressor, que ha confessat la seua responsabilitat, va apunyalar la víctima.

Segons ha relatat el portaveu de l'empresa ferroviària austríaca (OBB), Daniel Pinka, huit empleats de seguretat van reduir l'agressor en el sòl i van practicar els primers auxilis a la víctima. Els equips d'emergència també van tractar en va de reanimar a la jove, que va morir en el lloc dels fets.

D'acord amb el diari 'Kronen Zeitung', l'agressor és d'origen africà però té la nacionalitat espanyola i s'havia traslladat a Viena per a treballar com a cuiner, si bé ara estaria ficat en assumptes de drogues. Pel que sembla, les germanes havien viatjat a Viena per a tractar de localitzar-lo, ja que la família portava temps sense tindre notícies seues.

colaboracio