Un jove de Segorbe (Castelló) resulta ferit lleu amb policontusions en el seté correbou dels Sanfermines

Seté correbou de Sant Fermí 2018 de la ramaderia Jandilla
DAVID DOMENCH/EUROPA PRESS
Publicado 13/7/2018 10:23:46CET

PAMPLONA, 13 Jul. (EUROPA PRESS) -

Un jove de 18 anys de Segorbe (Castelló), M.Z.F., ha resultat ferit amb policontusions de pronòstic lleu en el tram d'Espoz i Mina, en el seté correbou de Sanfermines.

En total, cinc corredors han sigut traslladats al Complex Hospitalari de Navarra després del seté correbou de Sanfermines, protagonitzat per bous de Jandilla i que han deixat un corredor ferit per banya de bou.

El primer d'ells, J.G.M., home de 19 anys i resident a Salamanca, ha patit en el tram de l'Ajuntament una cornada en l'aixella esquerra amb pronòstic menys greu.

El segon ferit és A.T.P., home de 18 anys i veí de Villava (Navarra), que ha patit un traumatisme lleu en el muscle en el tram entre Estafeta i Telefónica.

D'altra banda, P.S.M, home de 26 anys i resident a Sant Joan de Vilatorrada (Tarragona), ha patit una contusió en el muscle en el tram de Santo Domingo.

Així mateix, en el tram de Mercaders ha sigut atès per policontusions de caràcter lleu A.D.M, veí de Pamplona de 22 anys de Pamplona. També per policontusions de pronòstic lleu ha sigut atès, en el tram d'Espoz i Mina, M.Z.F., home de 18 anys de Segorbe (Castelló).

Des del Complex Hospitalari de Navarra s'ha informat també que el corredor que va rebre una cornada en el gluti en el correbou del passat dia 7 serà donat d'alta previsiblement al llarg del dia de hui.

colaboracio