Publicado 27/01/2021 14:39CET

Justícia ajorna les oposicions previstes per al 30 de gener i el 13 de febrer per la situació de la pandèmia

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, en una imatge d'arxiu.
GVA - Archivo

VALÈNCIA, 27 Ene. (EUROPA PRESS) -

La Direcció general de Funció Pública de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha ajornat la realització dels exàmens previstos per als dies 30 de gener i 13 de febrer del 2021.

La decisió es pren a causa de la situació epidemiològica i "en coherència amb l'establit en el Decret 2/2021 de 24 de gener de la Generalitat pel qual es limita la permanència de grups de persones en espais públics i privats", explica el departament que dirigeix Gabriela Bravo en un comunicat.

Aquest pròxim dissabte estava prevista la celebració del primer exercici de tres convocatòries derivades de les Ofertas d'Ocupació Pública 2017-2019 per a cobrir places d'enginyers de Camins, de Mines i forestals. A aquest examen s'havien presentat 233 aspirants entre les tres províncies.

L'ajornament s'estén també als exercicis convocats per al 13 de febrer per a les proves d'accés als cossos superiors tècnics d'Informàtica, de Salut en el Treball i d'Activitat Física i Esport. En elles s'havien inscrit un total de 657 aspirants.

Des de l'administració afigen que la nova convocatòria serà publicada amb la deguda antelació i, a més, es procedirà a l'adaptació del calendari d'exàmens d'acord amb l'evolució de la situació sanitària derivada de la pandèmia.

colaboracio