El jutjat número 1 de Dénia assumix la investigació pel presumpte frau en la pesada d'escombraries en Calp

Actualizado 22/11/2010 17:08:57 CET

ALACANT, 22 Nov. (EUROPA PRESS) -

El jutjat d'instrucció número 1 de Dénia (Alacant) ha assumit la competència de la investigació sobre el presumpte frau en les facturacions que l'empresa Colsur --adjudicatària del servei de tractament i trasllat d'escombraries, propietat d'Àngel Fenoll, i investigada per la Fiscalia Anticorrupció en el marc de l'operació 'Brugal'-- li realitza a l'Ajuntament de Calp (Marina Alta) en la pesada de les escombraries, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores del cas.

El jutjat de primera instància número 3 d'Oriola (Alacant) ha enviat el juliol del 2010 a l'òrgan de Dénia una interlocutòria --a què ha pogut accedir Europa Press--, en què s'inhibix, "a falta de competència territorial", del que denomina "trama quarta", relativa "al procediment de contractació d'una planta de transferència de residus tramitat per l'Ajuntament de Calp".

Durant l'últim Ple municipal celebrada en Calp, l'alcalde, Ximo Tur, ha emés un decret pel qual va deixar sense competències als edils del PP Javier Morató; Fernando Penella; i Juan Roselló, per la seua presumpta relació amb el presumpte frau comès amb la pesada de les escombraries.

Alhora, el primer edil ha anunciat que sol·licitarà l'embargament dels béns de Colsur, i que rescindirà el contracte amb la companyia. A més, l'Ajuntament calpí ha presentat una denúncia davant de la Guàrdia Civil per un presumpte delicte d'"estafa continuada" contra Colsur.

colaboracio