Kim Jong-un destaca la importància d'impulsar el diàleg amb Corea del Sud

Kim Jong-un
KCNA
Publicado 13/2/2018 10:24:42CET

MADRID, 13 Feb. (EUROPA PRESS) -

El líder de Corea del Nord, Kim Jong-un, ha destacat aquest dimarts la importància d'impulsar el diàleg amb Corea del Sud cap a una reconciliació de les dues Corees i ha promès engegar les mesures necessàries per aconseguir aquest objectiu.

"És important seguir obtenint bons resultats i avivar encara més el clima càlid de reconciliació i diàleg creat pel fort anhel i voluntat comuna d'ambdues Corees amb les olimpíades d'hivern com a precursor", ha asseverat Kim, segons ha recollit l'agència de notícies oficial nord-coreana KCNA.

Kim també ha expressat la seua "satisfacció" per la missió de la delegació enviada per Corea del Nord a Corea del Sud en el marc dels Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang i ha indicat que els preparatius de Seül de cara a la visita van ser "impressionants".

La delegació, liderada pel cap d'Estat, Kim Yong-nam, ha lliurat al líder nord-coreà un informe sobre la seua visita a Corea del Sud.

Després de rebre el document, Kim ha lloat l'actuació sud-coreana i ha expressat el seu agraïment. En aquest sentit, ha donat instruccions perquè es produisca una millora de les relacions intercoreanes.

colaboracio