L'Ajuntament de València estudiarà la prohibició de fumar en les platges i si l'aplica "en una, dos o totes"

Publicado 20/9/2019 17:43:33CET
Imatge d'una platja de València.
EUROPA PRESS - Archivo

VALÈNCIA, 20 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de València estudiarà, a través dels servicis de Platges i Residus Urbans, la proposta de prohibir fumar en platges de la ciutat perquè siguen espais lliures de fum i decidir així si aplica aquesta mesura "en una, dos o totes".

Així ho ha indicat aquest divendres el vicealcalde i regidor de Gestió Sostenible de Residus Urbans i Neteja de l'Espai Públic, Sergi Campillo, preguntat per aquesta iniciativa en la roda de premsa que ha oferit amb la vicealcaldessa, Sandra Gómez, després de la Junta de Govern Local.

Campillo ha comentat que "no se sap encara" quines platges podrien convertir-se en llocs sense fum i ha explicat que la proposta plantejada sobre aquest tema en la Comissió d'Ecologia Urbana i Emergència Climàtica ha de ser estudiada "pels servicis de Platges i Residus" per a "elaborar una proposta conjunta" que porte a determinar "qual serà la millor".

"No se sap si serà una, dos o totes o les naturals de l'Albufera", ha comentat el responsable municipal, que ha apuntat que també "serà una decisió política de la corporació decidir si serà una, més o totes les platges".

Contador
colaboracio