Actualizado 03/10/2012 12:17 CET

L'Ajuntament de València viatja a Rotterdam per a presentar el Projecte My Generation at Work del programa Urbact II

VALÈNCIA, 3 Oct. (EUROPA PRESS) -

Una delegació de la Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de València estarà des d'este dimecres fins a divendres que ve a Rotterdam amb l'objectiu de presentar les conclusions del passat dia 18 de setembre al taller que es va impartir al centre d'Ocupació i Formació Lleons, en el marc del Projecte My Generation at Work, del Programa Urbact II, que es va posar en marxa per a estimular l'ocupabilitat dels joves, segons ha informat el consistori en un comunicat.

L'esmentada jornada va congregar més de 30 joves de la ciutat de València, juntament amb entitats que treballen en matèria d'ocupació, educació, món empresarial i joventut, com són la Universitat de València, Fundació de la Comunitat Valenciana Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València, Creu Roja, CEV-Cepymev, Business Booster, CEEI València, Diputació de València, UGT-PV i CCOO-PV.

L'Ajuntament de València presentarà les prioritats i línies d'actuació per a la ciutat de València en el projecte My Generation at Work dins de les àrees d'integració de la joventut al mercat laboral i el suport a les empreses per a la generació de feina. De la mateixa manera els representants de l'ajuntament seran partícips del disseny i desenvolupament del projecte per als pròxims anys.

El projecte My Generation at Work (MG@Work), liderat per la ciutat de Rotterdam, té com a objectiu l'estímul de l'ocupabilitat dels joves en un mercat laboral canviant amb enfocament en les aptituds i actituds per a la feina.

L'objectiu s'aconseguirà mitjançant el compromís i la participació activa en intercanvis d'alta qualitat entre les ciutats participants i un procés d'aprenentatge dels joves, de les autoritats locals i dels actors rellevants en temes de feina, de la comunitat educativa i de la comunitat empresarial en conjunt per a resoldre el problema.

Les ciutats sòcies en este projecte, a través dels seus ajuntaments, són: Rotterdam (Holanda) com a líder, Antwerp (Bèlgica), Riga (Letònia), Gdansk (Polònia), Glasgow (Gran Bretanya), Varsòvia (Polònia), Tampere (Finlàndia), Braga (Portugal), Maribor (Eslovènia), Torí (Itàlia), Thessaloniki (Grècia), i València. El projecte es desenvoluparà entre 2013 i 2015.

colaboracio