Publicado 27/7/2020 13:16:07 +02:00CET

L'ambaixador del Regne Unit diu que "ara com ara" la quarantena regeix per als viatgers de tot Espanya

Passatgers procedents de Londres. Madrid (Espanya), 24 de juny del 2020.
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

MADRID, 27 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'ambaixador del Regne Unit a Espanya, Hugh Elliot, ha assegurat aquest matí que "ara com ara" la quarantena de 14 dies que ha decretat el Govern britànic per als viatgers procedents d'Espanya afecta tot el país, de manera que no hi haurà ni corredors ni excepcions amb les Illes Canàries i les Balears.

En unes declaracions a La Sexta que ha recollit Europa Press, el diplomàtic ha admès que hi ha converses contínues tant amb els governs autonòmics com amb el central, però que "ara com ara" la situació és de quarantena generalitzada per a totes les persones procedents d'Espanya.

Elliot ha explicat que es tracta d'una decisió difícil, però que es deu a raons de salut pública. Sobre fins quan es mantindrà la decisió, s'ha limitat a contestar "ja ho veurem" i que dependrà de com evolucionen les xifres.

El diplomàtic ha justificat que el Reial Madrid sí que pot viatjar a Manchester per disputar el partit de tornada de Champions perquè hi ha una llista d'exempcions per a esportistes d'elit i que els jugadors no tenen llibertat absoluta, sinó que els seus moviments estan controlats.

colaboracio