Les forces de seguretat maten dos dels milicians a la seu del Govern kurd a Irbil

Publicado 23/7/2018 10:41:15CET

IRBIL (IRAQ), 23 Jul. (Reuters/EP) -

Les forces de seguretat kurdes han abatut dos dels milicians que han obert foc contra la seu del Govern regional kurd a Irbil i s'han atrinxerat a l'interior de l'edifici, segons informa la cadena de televisió kurda Rudaw.

Les forces de seguretat kurdes han envoltat l'edifici després que diversos milicians obriren foc i s'endinsaren al seu interior. Els agents han aconseguit abatre primer a un dels atacants i, minuts després, han matat un altre milicià.

Posteriorment, ha sigut alliberat un home que estava captiu a l'interior de la seu del Govern regional kurd. L'atac contra l'edifici governamental regional ha començat a primera hora del matí d'aquest dilluns.

"Cap a les 7.45 hores dos homes armats s'han aproximat a l'entrada de la seu del Govern i han obert foc contra els guàrdies. Han aconseguit entrar i ara estan a la tercera planta", ha assegurat el sotsgovernador regional, Tahir Abdula.

"Les forces de seguretat han envoltat l'edifici i han entrat a la planta baixa, per preparar l'atac contra els assaltants", ha assenyalat.

Responsables dels serveis de seguretat kurds han assegurat que els milicians han disparat des de les finestres de l'edifici contra les forces de seguretat.

La seu del Govern regional kurd està situada al centre d'Irbil, per aquest motiu les forces de seguretat han evacuat els carrers limítrofs a l'edifici.

colaboracio