Publicado 14/04/2021 10:07CET

Les pluges tornen a la Comunitat

Archivo - Arxiu - Pluges a la Comunitat
EUROPA PRESS - Archivo

   VALÈNCIA, 14 abr. (EUROPA PRESS) -

   Les pluges tornen aquest dimecres a la Comunitat Valenciana i es perllongaran fins al cap de setmana, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

   Així, per a aquesta jornada s'esperen precipitacions a primeres hores en el terç nord que tendiran a remetre durant el matí, mentre que a la vesprada hi haurà arruixades en el terç sud que podran anar acompanyades de fang.

   Hui hi haurà una disminució de la visibilitat en zones altes del terç sud per pols en suspensió i les temperatures mínimes aniran en ascens en el terç nord i les màximes en descens en zones interiors.

   Així, les províncies d'Alacant i Castelló preveuen una mínima de 13ºC i una màxima de 18; i la de València, de 12 i 17ºC respectivament.

   Per a demà, dijous, també s'esperen precipitacions en el terç sud de la Comunitat que podran ser localment persistents; i el divendres seguiran les arruixades a la vesprada, més abundants en el nord d'Alacant i sud de València.

   El dissabte, per la seua banda, es preveuen precipitacions a primeres hores en el terç sud i més febles i disperses a la vesprada en l'interior septentrional.

Contador
colaboracio