Publicado 27/10/2021 16:46CET

Les "temptacions" de Francis Montesinos arriben al CLEC Fashion Festival amb els seus dissenys més sensuals

Les temptacions de Francis Montesinos
CLEC FASHION FESTIVAL

   VALÈNCIA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

   El CLEC Fashion Festival reuneix aquest cap de setmana les "temptacions" de Francis Montesinos amb una instal·lació de les seues deu creacions més icòniques i sensuals.

   Es tracta d'un tribut als 'highlights' del dissenyador valencià que es pot visitar aquest dissabte 30 i diumenge 31 a l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències, avança l'organització de l'esdeveniment.

   Les "temptacions" es presenten com una mirada retrospectiva a l'obra d'aquest creador d'avantguarda sota els paràmetres més transgressors i creatius, redescobrint peces antològiques de les seues col·leccions.

   Les peces exposades, un aparador de seda i foc, conserven amb els anys la seua vigència, emoció i descaradura, una cosa que el dissenyador denomina com un record a l'alegria dels anys 80.

   Montesinos exposa aquestes "temptacions" com una picada d'ullet a la seua obra, història cultural i estètica en la qual no poden faltar València, el flamenc, el Mediterrani, Miguel Hernández, Llíria, David Bowie, Balenciaga, Dalí, Picasso, Maria del Mar Bonet, Los Zaragüelles, el ColaCao, la paella i la 'coca amb tomaca'.

colaboracio