Publicado 17/09/2021 18:33CET

L'estació de Bailén de Metrovalencia acull una exposició que pretén "sensibilitzar dels riscos del trànsit"

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i Stop Accidentes presenten en l'estació de Bailén de Metrovalencia l'exposició fotogràfica 'Peatón no atravieses tu vida'
GVA

   VALÈNCIA, 17 set. (EUROPA PRESS) -

   Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i Stop Accidentes han presentat a l'estació de Bailén de Metrovalencia l'exposició fotogràfica 'Peatón no atravieses tu vida', coincidint amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat i dins de les activitats en les quals participa l'empresa pública. Les fotografies seleccionades, resultat d'un concurs d'àmbit nacional, tracten de mostrar escenes quotidianes que conviden a una reflexió sobre la mobilitat en un àmbit urbà i rural i a "sensibilitzar dels riscos en el trànsit".

   Es tracta d'imatges inèdites que reflecteixen situacions de risc o inadequades de vianants, passatgers i/o conductors, així com els perills als quals han d'enfrontar-se quant a mobiliari, senyalitzacions inadequades o barreres arquitectòniques dins de l'àmbit urbà i interurbà, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

   Segons han explicat des de Stop Accidentes, "són un retrat de la nostra vida diària que ens permet fomentar actituds de convivència més segures, promoure la denúncia, i sobretot informar per a sensibilitzar dels riscos en el trànsit".

   La presentació de l'exposició ha comptat amb la presència de la directora gerent de FGV, Anaïs Menguzzato, la delegada a la Comunitat Valenciana de Stop Accidentes, Ana Novella, representants de la Prefectura de Trànsit de València, i el president d'AVAE (Associació Valenciana d'Autoescoles) i vicepresident de CNAE (Confederació Nacional d'Autoescoles), Juan Carlos Muñoz Ferrer.

   Després de Bailén, la mateixa mostra s'instal·larà a l'octubre a l'estació de Mislata de Metrovalencia. Aquest tipus d'activitats formen part de la tasca de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que realitza FGV des de Línia 0 sense cost algun per a l'empresa pública. Dins de les col·laboracions se cedeixen de manera gratuïta espais en trens i estacions per a donar a conéixer entre les persones viatgeres propostes de diferents entitats i associacions sense ànim de lucre.

colaboracio