L'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur es transforma per a acollir el públic general i "mostrar la diversitat"

Estand de la Comunitat Valenciana en Fitur
GVA
Publicado: viernes, 21 enero 2022 12:03

   VALNCIA, 21 Ene. (EUROPA PRESS) -

   L'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur transformar el seu espai al final de la jornada d'aquest divendres per a poder acollir les diverses activitats programades per al públic general que va en busca d'atractius per a decidir la seua prxima destinació.

   El secretari autonmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que, "després de tres dies d'intensa activitat professional, en els quals les 186 empreses que s'han situat en el nostre estand han mantingut nombroses reunions de treball, ara reconvertim l'espai perqu els visitants puguen conéixer la gran oferta d'experincies que poden viure en la nostra destinació Comunitat Valenciana".

   "El mercat madrileny --ha continuat-- és el nostre segon mercat emissor de turistes, que ja en els últims mesos est mostrant signes de clara recuperació en la nostra destinació, acostant-nos a xifres prepandmia".

   "De fet des del passat mes de juliol el nombre de pernoctacions de turistes madrilenys en hotels i apartaments turístics de la Comunitat Valenciana ja supera al registrat en 2019", ha assenyalat el titular de Turisme.

   Les zones de premsa i de producte i empreses, que durant aquests dies del certamen han estat dedicades al públic professional, es reconvertiran per a albergar diferents punts d'informació addicionals de diverses destinacions, empreses i recursos turístics.

   En concret, participaran l'Hotel del Juguete d'Ibi i Villena de la província d'Alacant; Oropesa, Vinars i les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uix de la província de Castelló, i Tierra Bobal, Paterna i Algemesí de la de Valncia.

MÚSICA I BALL EN DIRECTE

   Així mateix, les persones assistents podran gaudir d'exhibicions de ball tradicional valenci, així com música en directe. Concretament, el dissabte a les 13 hores es realitzar una exhibició en la Plaa Central del grup de ball del Carnestoltes de Vinars, i en l'espai LGTB+ actuar en directe DJ Suri a les 17.30 hores.

   Al llarg del cap de setmana, la zona del 'showcooking' de l'estand de la Comunitat Valenciana en Fitur mostrar 16 actuacions per a mostrar l'essncia de 'L'Exquisit Mediterrani', que a més es podran seguir en directe a través del Magazine Turisme Comunitat Valenciana, www.turismecv.com.

   Aquest dissabte, el municipi de Catadau elaborar el seu plat estavella d''Arrs amb fesols i naps', per Nacho Pla, i Alzira donar a conéixer l''arrs alzireny' amb el xef Tomás Blay, del restaurant Ca Tomás. Així mateix, cuiners i professors de L'Exquisit Mediterrani elaboraran arrossos i guisats mariners.

   El diumenge 23 de gener, en la zona del 'showcooking' es presentar la guia dels millors aoves de la Comunitat Valenciana i Paco Albert i Joan Clement promocionaran l'oli d'oliva valenci i la seua connexió amb el gastroturismo. Requena mostrar com s'elabora l'arrs de matances a les mans de Carlos Cervera, del Restaurant El Yantar.

CATES VINS I OLIS

   A més, dem s'estrenar amb un tast d'olis d'oliva verge extra de la Comunitat Valenciana; li seguir 'Vinos Algueña', a crrec de la Ruta del Vi d'Alacant, i 'Mediterraneo en copa', pel Bodega Barón de Alba de la Ruta del Vi de Castelló. També estaran presents Terres dels Alforins, Las Virtudes de Alicante, Flors de la Ruta del Vi de Castelló i Alto Turia y Valentino, de la Ruta del Vi de la DO Valncia.

   La jornada del dissabte culminar amb els tastos de 'Delicia Esperiega, la manzana del Rincón de Ademuz'; de 'La casa de la Seda, bodega histórica', a crrec de Bodegas Murviedro, i, finalment, 'Villena: Arena y cal bajo un espectro biodinámico', de Bodegas Vinessens Casa Balaguer.

   El diumenge, es realitzaran els tastos de 'Terres de Xaló', 'La Moscatel', 'Vinos Bobal de Utiel' y 'Cavas de Requena', entre uns altres.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià