Publicado 24/09/2021 18:26CET

L'IVC programa una tardor de cultura popular a València, Alcoi i Bocairent

   VALÈNCIA, 24 set. (EUROPA PRESS) -

   L'Institut Valencià de Cultura (IVC) celebrarà aquesta tardor diferents jornades culturals i festives dedicades a les manifestacions de la cultura popular, com són els 'nanos i gegants', el 'cant valencià d'estil' i la música de pols i pua, que a més d'arribar a València, ho faran a Alcoi i Bocairent, capitals culturals valencianes 2021.

   'Xicotets i grans' és la I Mostra de Nanos i Gegants Valencians i tindrà la primera parada a la plaça d'Els Àngels del Cabanyal (València) el dissabte 25 de setembre a les 17.00 hores. La mostra anirà després a Bocairent el dia 24 d'octubre i a Alcoi el 31 d'octubre.

   El cicle de concerts d'orquestres de pols i pua, que va comptar amb una primera jornada a Bocairent al maig, oferirà un nou concert el dissabte 25 de setembre a les 11.30 hores en la sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència de València, amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València i la participació de la Rondalla de Sant Joan de Moró i l'Orquestra de Pols i Pua "Vila de Chiva".

   Finalment, el Dia del Cant Valencià d'Estil, que cada any celebra una jornada a València, enguany arribarà a Bocairent el dissabte 2 d'octubre. La plaça de l'Ajuntament acollirà les 17.30 hores aquesta trobada de 'cantaors' i 'cantaores' del nostre territori. El diumenge 3 d'octubre serà el torn de València, en el Centre del Carme de Cultura Contemporània a les 18.30 hores.

   Totes les activitats són gratuïtes i estan organitzades per l'Institut Valencià de Cultura, recalca la Conselleria en un comunicat.

Contador
colaboracio