Publicado 05/07/2022 16:41

Localitzat sense vida un muntanyenc espanyol desaparegut als Alps

   MADRID, 5 jul. (EUROPA PRESS) -

   Els servicis de rescat italians han localitzat aquest dimarts a la zona dels Dolomitas, a la serralada dels Alps, el cadàver d'un muntanyenc espanyol que portava diversos dies desaparegut i que suposadament es va despenyar després d'extraviar-se.

   Va ser el seu germà qui va donar la veu d'alerta després de denunciar que no havia tornat a Londres, on residia. La seua pista es perdia en plena muntanya, després de diversos dies de marxa en solitari i després de passar en un alberg la nit de l'1 de juliol, segons l'agència AdnKronos.

   Els servicis d'emergència van activar un dispositiu de cerca consistent en comprovacions visuals i en el rastreig del telèfon mòbil del desaparegut, el cadàver del qual finalment ha sigut localitzat a primera hora i evacuat en helicòpter.

   Les autoritats sospiten que el mort, d'uns 30 anys, es va equivocar de camí en una bifurcació i es va despenyar uns 50 metres.

   Fonts d'Exteriors han informat a Europa Press que el Consolat General a Milà està a càrrec dels tràmits i en contacte amb la família del mort, per a assistir-los en el que siga necessari en aquestes circumstàncies.

colaboracio