Publicado 20/11/2020 18:37CET

L'OMS avisa que en les últimes 4 setmanes hi ha hagut més casos de Covid que en els primers 6 mesos de pandèmia

El director general de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha destacat la desacceleració dels casos de coronavirus que està ocorrent en alguns països europeus, com Espanya, Itàlia, França o Alemanya.
WHO - Archivo

MADRID, 20 Nov. (EUROPA PRESS) -

El director general de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha avisat aquest divendres en una roda de premsa que en les últimes quatre setmanes s'han produït més casos de contagi de coronavirus que en els primers sis mesos de pandèmia.

A més, Tedros ha comentat que tant a Europa com a Amèrica del Nord s'està produint una saturació en els hospitals i en les unitats de vigilància intensiva pel Covid-19, per la qual cosa ha insistit en la necessitat que els països impulsen totes les ferramentes disponibles per a lluitar contra el virus.

"Aquesta setmana s'han produït bones notícies respecte als assajos de vacunes, la qual cosa ens segueix donant esperançades de posar fi a la pandèmia. Al mateix temps, hem de seguir utilitzant les ferramentes que tenim per a interrompre les cadenes de transmissió i salvar vides ara", ha dit Tedros.

Finalment, el director general de l'OMS ha advertit que la pandèmia de la Covid-19 és un "clar recordatori" de l'"íntima relació" que hi ha entre els humans, animals i el planeta. "No podem protegir i promoure la salut humana sense parar esment a la salut dels animals i la salut del nostre medi ambient", ha resolt.

Contador
colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  David Prowse, el actor que interpretó a Darth Vader, muere a los 85 años

 2. 2

  La Tierra viaja más rápido y está más cerca del centro de la galaxia

 3. 3

  Júpiter y Saturno sobrevivirán al Sol expandido pero no saldrán ilesos

 4. 4

  Un hombre de 27 años recibe cuatro heridas por arma blanca junto a la estación de Cercanías de Asamblea

 5. 5

  10 errores históricos de la temporada 4 de The Crown