Luis Enrique cessa i Robert Moreno, nou seleccionador espanyol fins al 2020

Actualizado 19/6/2019 16:27:53 CET
AV. Fútbol/Selección.- Luis Enrique cesa y Robert Moreno, nuevo seleccionador nacional de fútbol hasta 2020
Oscar J. Barroso / AFP7 / Europapress

MADRID, 19 Jun. (EUROPA PRESS) -

Luis Enrique Martínez ha cessat com a seleccionador nacional de futbol a causa dels problemes familiars que pateix des de fa tres mesos i li succeirà en el càrrec Robert Moreno, el seu ajudant principal fins a hui, fins a l'Eurocopa de 2020, segons ha anunciat aquest dimecres el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales.

"Luis Enrique comunica que no va seguir com a seleccionador. He de donar les gràcies a Luis Enrique, és un tio que s'ha portat amb la federació de manera 10. Hem estat units amb ell i ho seguim estant i sempre tindrà les portes de la federació obertes", ha dit Luis Rubiales en una roda de premsa juntament amb el director esportiu de la RFEF, José Francisco Molina, en la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid).

Rubiales ha assenyalat que creuen en l'equip de Luis Enrique per a "traure endavant" l'equip nacional. "La decisió és confiar en Robert com a seleccionador. Tant 'Moli' com jo creiem que és la millor opció per a ocupar la banqueta en la selecció", ha indicat el president de la RFEF, que va anunciar que Robert Moreno "seguirà en els mateixos termes que havia firmat", fins al 2020.

El passat 26 de març Luis Enrique va causar baixa d'última hora abans del partit davant Malta, corresponent a la fase de classificació per a l'Eurocopa de 2020, "per motius familiars de força major", tal com va explicar la RFEF, i des d'eixe dia no ha tornat a dur a terme cap aparició pública.

D'aquesta manera, Robert Moreno va substituir Luis Enrique i ha estat exercint com a seleccionador provisional en els últims mesos, càrrec que ja va exercir en els recents partits davant Illes Fèroe i Suècia, saldats amb dos clares victòries de l'equip espanyol per 1-4 i 3-0, respectivament.

Contador
colaboracio