L'Umbracle es vist de Nadal amb un taller per a modelar un Pare Noel en 50 quilos de xocolata

Publicado 10/12/2019 18:56:52CET
Postal de les Arts i les Ciències per a felicitar el Nadal 2019
GVA

VALÈNCIA, 10 Dic. (EUROPA PRESS) -

El passeig d'Arcbotants de l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València inaugura el seu mercat de Nadal aquest divendres, 13 de desembre, a les dotze del migdia, amb una demostració de taller per a modelar amb xocolata. L'artista Fran Celis tallarà un Pare Noel en un bloc de 50 quilos de xocolata en tres sessions el divendres, dissabte i diumenge a la mateixa hora.

Del divendres 13 de desembre al dilluns 6 de gener, l'Umbracle acull el mercat nadalenc i activitats infantils com demostracions d'oficis, tallers, ludoteca musical, jocs d'enginy, animacions de personatges nadalencs i concursos de disfresses. També torna el racó solidari per a les ONG que vullguen presentar els seus projectes.

Fusteria, vidre, tallat en fusta i 'luthier' són uns altres dels oficis que es poden conéixer amb demostracions en directe, a més de tallers per a crear postals nadalenques, veles, dolces i ceràmica. Globoflèxia, decoració i pintura nadalenca, marcs de suro o de figures reciclades són algunes de les activitats.

La programació especial de les Arts i les Ciències inclou contacontes, titelles, animacions amb personatges nadalencs com, concursos de disfresses de reis i fins a un pessebre vivent.

El dibuix guanyador del concurs 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències' és l'obra d'Elisa S.V., de cinqué curs de Primària del Col·legi CEU Sant Pable. Aquesta és la felicitació nadalenca de les Arts i les Ciències per a 2019 després de resultar triada entre els nou finalistes, detalla la Generalitat en un comunicat.

colaboracio