Publicado 14/04/2021 18:20CET

L'unitat canina intercepta a un home amb 11 borses de marihuana en la maleta d'Alacant a Barcelona

El gos Kata, ensinistrat per a la detecció de substàncies estupefaents
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

   ALACANT, 14 abr. (EUROPA PRESS) -

   L'unitat canina de la Policia Local d'Alacant ha detingut aquest dimecres en l'estació d'autobusos a un home de 27 anys per un presumpte delicte contra la salut pública i tinença d'estupefaents quan intentava transportar droga oculta direcció Barcelona.

   Gràcies a l'animal, els efectius van intervenir 142 grams de marihuana distribuïts en 11 paquets preparats per a la seua distribució, així com dos armes blanques que van ser requisades en l'autobús que procedia d'Almeria.

   La intervenció s'ha produït sobre les deu del matí, quan un agent i el seu ca es trobaven pentinant les andanes de l'estació d'autobusos amb un dels dispositius que realitza controls aleatoris per a previndre el trànsit, consum i tinença d'estupefaents.

   Aquest animal, conegut com 'Kata', s'ha endinsat en l'interior de l'autobús i, en rastrejar els equipatges del celler, s'ha detingut davant d'una maleta en la qual s'especificava la seua procedència d'Alacant. Els agents s'han esperat al fet que l'amo es portara l'equipatge per a intervenir.

   Una vegada identificat, en la inspecció en un quart de seguretat s'han localitzat 11 borses amb marihuana i dos ganivets amb restes de substància resinosa que estaven ocults en l'interior de la maleta. L'home ha sigut detingut i traslladat a dependències policials.

Contador
colaboracio