Publicado 05/03/2021 18:17CET

La Marina de València reprèn la seua activitat gastronòmica, musical i cultural

Terrassa de la Marina de València
LA MARINA DE VALÈNCIA

VALÈNCIA, 5 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Marina de València ha reprès aquest divendres la seua activitat gastronòmica, musical i cultural després de la flexibilització d'algunes restriccions davant la Covid. Així, els restaurants han reobert les seues terrasses després de les setmanes de tancament de l'hoteleria a causa de la situació sanitària, a la qual cosa se sumen els esdeveniments musicals, que també reprenen el seu calendari amb propostes cada cap de setmana.

Des d'aquest divendres, tots els establiments de la dàrsena valenciana es troben en funcionament, excepte Destino Puerto, que obrirà a partir d'aquest dissabte, i els restaurants situats en les plantes superiors de l'edifici Veles e Vents, on ja presta servici La Marítima.

"La gran capacitat de les terrasses del port històric i el clima primaveral faran que el retorn de l'hoteleria en La Marina siga tot un èxit", han destacat des de la Marina de València en un comunicat.

Amb açò, els visitants podran gaudir l'oferta d'esports nàutics com vela, windsurf, surf i paddle surf, entre uns altres, que s'han convertit en un "gran atractiu" en ser a l'aire lliure i amb totes les mesures de seguretat.

Els esdeveniments musicals també reprenen el seu calendari amb propostes cada cap de setmana i "amb el compliment de tots els protocols sanitaris".

En concret, La Pèrgola de Cerveses Alhambra arranca aquest dissabte amb el concert de Delafé i The Tyets, per al qual s'han venut totes les entrades, mentre que el cicle 'Hivern a la Mar' ho fa a la Marina Sud de la mà de Zetazen i Amy.

colaboracio