Publicado 29/06/2022 18:49

En marxa el I Concurs de la Ruta d'Art Urbà del València CF

S'engega el I Concurs de la Ruta d'Art Urbà del València CF
DIPUTACIÓN DE VALENCIA

   VALÈNCIA, 29 juny (EUROPA PRESS) -

   La Fundació VCF i la Diputació de València han convocat el I Concurs de la Ruta d'Art Urbà del València CF, iniciativa que sorgeix amb l'objectiu de promoure la incorporació de l'art urbà de qualitat com a via d'expressió cultural i artística per a així crear un itinerari turístic de referència en la província de València.

   Es tracta de la creació de diversos murals artístics a l'aire lliure per a donar a conéixer la història, les llegendes i els valors del club 'che' i dels municipis de València, fomentant el turisme de la zona i amb açò la seua activitat cultural i comercial.

   En aquesta primera edició, la temàtica de les obres que es realitzaran versarà entorn del Camp de Mestalla, que el 20 de maig de 2023 celebrarà el seu centenari, anuncia la Diputació.

   El concurs busca promocionar i difondre l'obra dels artistes urbans que participen, oferint una experiència que es puga gaudir durant tot l'any.

   El València CF serà l'element vertebrador d'aquesta ruta, tant del 'sentiment blanquinegre' com de l'arrelament de pertinença a la província, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell.

   Tots els ajuntaments de la província poden optar a formar part de la convocatòria, el termini de la qual de presentació de sol·licituds finalitza aquest divendres 2 a les 23.59 hores, a través del correu 'ruta-art-urba@valenciacf.es'.

colaboracio