Mazón aborda amb els presidents de Ford Espanya i Stadler la col·laboració entre la Generalitat i les dos empreses

Reunió entre el Consell i la direcció de Ford Espanya
GVA
Publicado: miércoles, 27 septiembre 2023 16:54

   VALÈNCIA, 27 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha mantingut reunions aquest dimecres amb el president i conseller delegat de Ford Espanya, Jesús Alonso, i el president de Stadler Rail València, Íñigo Parra, per a abordar la col·laboració de l'administració amb les dos companyies.

    D'una banda, Mazón s'ha reunit amb el president de Ford Espapña, Jesús Alonso; el director de Fabricació de Ford Espanya, Dionisio Campos, i el director de Relacions Institucionals de la companyia, Fernando Acebrón.

   En el transcurs d'aquesta trobada, Mazón i la direcció de Ford han abordat aspectes de la col·laboració conjunta entre la companyia automobilística i la Generalitat, i s'ha posat de manifest la rellevància de la multinacional en l'economia valenciana i en el desenvolupament del sector de l'automòbil a la Comunitat, segons ha explicat l'administració en un comunicat.

   Després de la trobada, el president de la Generalitat ha assegurat, en una publicació de la xarxa social X (abans Twitter), que al Consell estan "compromesos amb l'ocupació i la indústria d'alt valor afegit que exporta i ens fa créixer". "Ford és el motor de Valencia des del 1976 i compta amb tot el suport de la Generalitat", ha subratllat.

   També han participat en la trobada la consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino; la consellera de Medi ambient, Aigua, Infraestructura i Territori, Salomé Pradas; i la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

   D'altra banda, el president també s'ha reunit amb el president de Stadler Rail València, Íñigo Parra, i el director de Relacions Institucionals de la companyia, Juan Antonio Delgado.

   Durant aquesta reunió, s'ha realitzat una posada en comú de la situació actual i dels projectes que l'empresa de fabricació de trens té previst desenvolupar a curt i mig termini, així com sobre la necessitat de mantindre una estreta col·laboració per a impulsar iniciatives vinculades a la innovació, la sostenibilitat i la competitivitat.

   En paraules de Mazón, "la Comunitat Valenciana té en Stadler Rail València una empresa capdavantera dedicada a la fabricació de trens que és exemple de sostenibilitat, innovació i competitivitat". "Hui he mantingut una reunió amb els seus responsables per a avançar en projectes comuns", ha explicat en la mateixa xarxa social.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià